Menu
Telefoon: 06-23102748
franklin.caesar@gmail.com
 
  • Mail: franklin.caesar@gmail.com
  • Telefoon: 06-23102748
Menu

Saxofoonles

Home » Saxofoonles

Saxofoonles in Barendrecht

Wil je graag saxofoonles in Barendrecht volgen? Voor inspirerende en leuke saxofoonlessen ben je bij Franya Music aan het juiste adres.

Mooie klanken en melodie├źn

De saxofoon is een prachtig instrument. Het is als een juweel aan je hals, en met een mooie toon kun je prachtige klanken en melodie├źn ten gehore brengen. De saxofoon is ook erg geschikt voor verschillende genres en stijlen. Dus of je nu van modern, pop, klassiek of jazz houdt, met onze saxofoonles in Barendrecht kun je alle kanten op.

Leuke uitdagende lessen voor iedereen

Je krijgt les in een professionele geluidsstudio van een professionele musicus en er wordt volop aandacht besteed aan een goede basis. De lessen zijn voor iedereen geschikt, van beginners tot gevorderden en van kinderen tot volwassenen. De lessen zijn leuk en uitdagend en toegespitst op jouw niveau, wensen en smaak. Geen verplichte toonladders maar meteen in je eigen stijl aan de slag. Ook het notenschrift komt aan bod. Kun je al noten lezen? Dan beginnen we direct met de techniek.

Verschillende mogelijkheden bij Franya Music

Saxofoonles in Barendrecht is heel flexibel. Zo kun je kiezen voor vaste lestijden maar ook voor flexibele lessen met een afsprakenkaart. Naast saxofoonles kun je bij Franya Music ook terecht voor dwarsfluitles en piano/keyboardles. Wil je meer informatie over saxofoonles bij Franya Music? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen. Weten of saxofoonles bij Franya Music iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op.