Menu
Telefoon: 06-23102748
franklin.caesar@gmail.com
 
  • Mail: franklin.caesar@gmail.com
  • Telefoon: 06-23102748
Menu

Pianoles Barendrecht

Home » Pianoles Barendrecht

Pianoles in Barendrecht

Pianoles in Barendrecht is er voor iedereen. Ongeacht je leeftijd of niveau. Beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen, iedereen is welkom bij Franya Music.

Muziek geeft zelfvertrouwen en vergroot de concentratie

In elk kind zit muziek en door lessen te nemen kan een kind meer ontdekken en meer uit zichzelf halen. Muziekdocent Franklin Caesar van Franya Music begon zelf op 8 jarige leeftijd met pianoles in Barendrecht. Er ging een wereld voor hem open. Hij ging anders luisteren en ontdekte dat hij zich op een andere manier kon uiten die hij niet onder woorden kon brengen. Muziek maken geeft zelfvertrouwen, kan je helpen bij je concentratie maar is vooral gewoon heel leuk om te doen.

Leskaarten

Ook als je al volwassen bent, kun je nog prima een nieuw instrument leren bespelen. Je kunt kiezen voor vaste lestijden maar ook voor flexibele lessen. We werken met een leskaart waarbij je kunt kiezen voor wekelijks of om de week les. Het is ook mogelijk om enkele lessen af te nemen. Bijvoorbeeld als je voor een optreden nog even de puntjes op de i wilt zetten. Als meerdere gezinsleden lessen willen volgen, krijg je 10% korting. Je kunt lessen op woensdag, donderdag en vrijdag. Pianoles wordt gegeven in een professionele lesstudio in Barendrecht maar het is ook mogelijk om online lessen te volgen via Skype of Facetime. Naast pianoles kun je bij Franya Music ook terecht voor saxofoon– en dwarsfluitles.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis proefles.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op.