Menu
Telefoon: 06-23102748
franklin.caesar@gmail.com
 
  • Mail: franklin.caesar@gmail.com
  • Telefoon: 06-23102748
Menu

Over Ons

Home » Over Ons

Over ons

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Rotterdams conservatorium met als hoofdvak saxofoon. Eerder had ik ook piano en dwarsfluit lessen. De piano is een rode draad in mijn muzikale ontwikkeling, niet in de laatste plaats door de veelzijdigheid van dit instrument. Echter is de saxofoon wel mijn hoofdinstrument.

Ik ben al heel snel begonnen met samenspelen. Eerst in een leerlingen orkest en een popband en sinds begin jaren 90 in verschillende nationale en internationale muziekgezelschappen.

Muziek maken is absoluut een verrijking van je leven ongeacht je leeftijd. Ik zie het als docent ook als mijn taak op naast een goede basis te vormen mijn leerlingen ook te helpen bij het ondekken van hun muzikale voorkeuren. Sommigen hebben al een duidelijke voorkeur en smaak anderen moeten dit nog ontdekken of ontwikkelen.

Vaak wordt er wel een lesboek of methode gebruikt maar daarnaast gaan we heel snel op zoek naar leuke speelstukken die aansluiten op het nivaeu van de leerling. De beleving van het muziek maken staat centraal.

Links:
FranklinCaesar.com

Proefles is gratis.

Leskaart 10 lessen € 200 ,- ( wekelijks les 3 maanden geldig )
Leskaart 10 lessen € 250 ,- ( om de ene week les 5 maanden geldig )
Leskaart 5 lessen € 110,- ( 2 maanden geldig )

Enkele les 30 min € 25 ,
Enkele les 60 min € 45 ,
Online lessen via Skype of Facetime les 30 min € 15,-

Leerlingen onder de 21 jr betalen geen btw (21%).

Bij Franyamusic wordt gebruik gemaakt van strippenkaarten. De kaart is 6 maanden geldig (bij een 10 lessenkaart) of 3 maanden geldig (bij een 5 lessenkaart). Bij een reeds gemaakte afspraak die niet afgemeld wordt zal de les toch in rekening gebracht moeten worden. Als de afmelding 24 uur voor de les plaatsvindt wordt de les niet in rekening gebracht. Meerdere gezinsleden krijgen 10 % korting.

Lesdagen : Woensdag, Donderdag, Vrijdag