Menu
Telefoon: 06-23102748
franklin.caesar@gmail.com
 
  • Mail: franklin.caesar@gmail.com
  • Telefoon: 06-23102748
Menu

Muziekles Barendrecht

Home » Muziekles Barendrecht

Muziekles in Barendrecht

Ben je op zoek naar muziekles in Barendrecht? Wil je graag saxofoon, dwarsfluit, piano of keyboard leren spelen? Dan kun je terecht bij Franya Music.

Lessen volgen op jouw eigen niveau

Onze leuke en inspirerende muzieklessen zijn voor iedereen! Of je nu beginner bent of al wat langer speelt, bij Franya Music volg je lessen op jouw niveau. Ook als je eerder les hebt gehad bij een muziekschool maar een tijdje niet hebt gespeeld, kun je jouw muzikale kennis opfrissen met muziekles in Barendrecht. Kinderen en volwassenen beleven veel plezier aan onze muzieklessen.

Muziekles voor kinderen

Franklin Caesar van Franya Music heeft ruime ervaring in het lesgeven. Vanuit deze ervaring ontwikkelde hij een kindgerichte methode die rekening houdt met het niveau en de belangstelling van het kind. Zo wordt muziekles in Barendrecht ook voor kinderen leuk en uitdagend. Daarnaast geeft Franklin workshops op scholen en bedrijven.

Geef kwaliteit aan je leven met muziek

Muziek voegt kwaliteit toe aan je leven als je ernaar luistert. Maar nog meer als je het zelf maakt. In een prachtige les- en productiestudio krijgt iedere leerling ruimschoots aandacht en wordt naast de vorming van een goede basis gekeken naar de persoonlijke smaak en voorkeur. Of je nu houdt van pop, jazz, modern of klassiek, bij Franya Music speel je in jouw favoriete stijl.
WIl je weten of muziekles bij Franya Music in Barendrecht iets voor jou is? Neem dan contact met op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een gratis proefles.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op.