Menu
Telefoon: 06-23102748
franklin.caesar@gmail.com
 
  • Mail: franklin.caesar@gmail.com
  • Telefoon: 06-23102748
Menu

Jazz improvisatie

Home » Jazz improvisatie

Jazz improvisatie

Droom je al lang van het spelen van een mooie jazz improvisatie of solo op jouw saxofoon of dwarsfluit? Wil je jouw muzikale vocabulaire uitbreiden? Voor al jouw muzikale leerdoelen kun je terecht bij Franya Music.

Melodie, harmonie en ritme

Vooral in jazz wordt veel gebruik gemaakt van improvisatie. Het maken van muziek zonder dat je gebruik maakt van voorgeschreven muziekstukken klinkt makkelijker dan het is. Tijdens de lessen van Franya Music gaan we in op melodie, harmonie en ritme. Voor een goede jazz improvisatie is het belangrijk om deze punten te beheersen. Jij bepaalt wat je wilt leren. Onze lessen worden daarop aangepast zodat de les ook leuk en inspirerend blijft.

Saxofoon, dwarsfluit en piano/keyboard

Bij Franya Music kun je verschillende muzieklessen volgen. Niet alleen jazz improvisatie maar ook saxofoon-, dwarsfluit– en piano/ keyboardles. Leer een muziekinstrument bespelen en de mooiste solo’s spelen met de leuke en uitdagende lessen van Franya Music. Je kunt je les volgen in de professionele lesstudio in Barendrecht maar het is ook mogelijk om online muziekles te volgen via Facetime of Skype. Zo kun je altijd je les volgen en hoef je de deur niet uit! Je kunt op vaste tijden lessen maar je kunt ook kiezen voor flexibele lestijden waarbij je gebruik kunt maken van een afsprakenkaart.

Leer je eigen verhaal te vertellen op jouw instrument en maak nu een afspraak voor een gratis proefles! Je kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken of het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op.