Menu
Telefoon: 06-23102748
franklin.caesar@gmail.com
 
  • Mail: franklin.caesar@gmail.com
  • Telefoon: 06-23102748
Menu

Dwarsfluitles

Home » Dwarsfluitles

Dwarsfluitles in Barendrecht

Voor dwarsfluitles in Barendrecht kun je terecht bij Franya Music.

Met een goede basis kun je alle kanten op

Samenspel, voordracht, improvisatie. De dwarsfluit is een prachtig instrument. En net als voor ieder instrument, kun je met een goede basis alle kanten op. Klassiek, jazz, modern of zelfs pop, het is allemaal mogelijk met een dwarsfluit. Een goede basis ontstaat door een combinatie van techniek en beleving. Tijdens de lessen wordt hier ook veel aandacht aan besteed. Ook het notenschrift wordt behandeld.

Veel aandacht voor samenspel

In de les wordt veel aandacht besteed aan samenspel. Dit kan door duetten te spelen of met pianobegeleiding. Het is mogelijk om individueel dwarsfluitles in Barendrecht te volgen of in een groepsles. Door samen te spelen voel je een verbondenheid en leer je naar elkaar te luisteren. Samen muziek maken, maakt muziekles extra leuk.

Ook voor gevorderden

Niet alleen voor beginners is de dwarsfluitles bij Franya Music in Barendrecht erg geschikt maar ook voor gevorderden. Misschien heb je al eerder les gehad en wil je het weer oppakken? Of bevalt je huidige muziekschool je niet meer? Ook dan kun je terecht bij Franya Music.

Meer informatie

Voor meer informatie over lestijden, tarieven en lesprogramma’s kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06-231 02 748 of stuur een mailtje naar franklin.ceasar@gmail.com. Je kunt ook het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op.